Canon WU 10 Wifi Unit

Canon WU 10 Wifi Unit

Canon WU 10 Wifi Unit
Model: WU 10 Wifi Unit
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs € 170,00
Prijs inc. BTW € 205,70
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

Draagbaar accessoire voor Wi-Fi en voeding voor scannen tijdens het reizen

 

Met de draagbare WU10 kunt u wireless scannen naar mobiele toestellen en ervaart u het gemak van mobiel scannen, zonder externe voeding of een netwerkverbinding via een kabel.


 

VOORDELEN

·         Wireless scannen voor werken onderweg

·         Gebruiksvriendelijke, simpele bediening

·         Scannen tot wel 400 kleurenafbeeldingen (200 dpi) met een volle batterij

·         Compatibel met Mac, PC, en iOS- en Android-toestellen

·         Direct scannen vanaf een tablet of smartphone


 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Wireless gebruiken en delenWireless gebruiken en delen
  •  
  • USB-verbindingUSB-verbinding

Ideale draagbare scanserver

De WU10-unit met optionele Wi-Fi is de perfecte toevoeging aan ons aanbod mobiele scanners van imageFORMULA. Gebruikers kunnen hiermee onderweg of op kantoor wireless scannen, zodat ze productief kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van een kabel voor voeding of een netwerkverbinding.

 

Gemakkelijk aan te sluiten en te gebruiken

De Wi-Fi-unit WU10 is gemakkelijk te gebruiken. Sluit de unit eenvoudig via USB aan op uw mobiele scanapparaat voor voeding en geniet van de vrijheid van wireless werken. Met een intuïtief, kleurgecodeerd bedieningspaneel is deze unit voor iedereen gemakkelijk te bedienen.

 

Snel scannen, waar u ook bent

Met Wi-Fi kunt u overal scannen – op kantoor, thuis, onderweg of bij een servicepunt. Versnel het proces van gegevensvalidatie en besluitvorming door belangrijke informatie naar uw mobiele toestel, tablet of PC te scannen, zoals contracten, documenten voor identiteitsverificatie en huishoudelijke rekeningen. Verstuur ze naar een vooraf bepaalde bedrijfsworkflow of naar een op cloud gebaseerde toepassing. De WU10 maakt het mogelijk tot wel 400 afbeeldingen (200 dpi) te scannen als de batterij volledig is opgeladen, zodat u snel en mobiel kunt scannen zonder af te doen aan prestaties.

 

Veelzijdige Wi-Fi-connectiviteit

De optionele Wi-Fi-unit werkt in omgevingen in zowel de Access Point- als de Station-modus (peer-to-peeromgevingen). Professionals kunnen onderweg hun WU10 aansluiten op hun draagbare scanner van Canon om een rechtstreekse wireless verbinding te activeren met hun mobiele toestel of tablet. Op kantoor kan een groep gebruikers de scanner delen via de zakelijke Wi-Fi-netwerkserver of via een rechtstreekse Wi-Fi-verbinding.

 

CaptureOnTouch Mobile

U kunt vanaf elke locatie scannen naar uw iPhone, iPad en Android-toestel met onze krachtige scansoftware van CaptureOnTouch Mobile. Bespaar waardevolle tijd met kenmerken zoals dubbelzijdig scannen van documenten in één doorgang. Geavanceerde hulpmiddelen voor beeldverwerking, zoals automatische detectie van de documentgrootte, scheefstandcorrectie en verwijdering van lege pagina's, zorgen voor een consistente en superieure beeldkwaliteit. Deze gratis app is verkrijgbaar voor zowel iOS- als Android-toestellen. Voor hogere productiviteit onderweg kunt u grote partijen scannen en de verzamelde informatie opslaan in de cloud of toevoegen aan bedrijfsworkflows. Raadpleeg gerelateerde software voor meer informatie.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: