Fujitsu ScanSnap SV600 Overheadscanner

Fujitsu ScanSnap SV600 Overheadscanner

Fujitsu ScanSnap SV600 Overheadscanner
Fujitsu ScanSnap SV600 Overheadscanner Fujitsu ScanSnap SV600 Overheadscanner Fujitsu ScanSnap SV600 Overheadscanner Fujitsu ScanSnap SV600 Overheadscanner
Merk: Fujitsu
Model: ScanSnap SV600 Overheadscanner
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs € 629,00
Prijs inc. BTW € 761,09
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

ALGEMEEN

 

De unieke ScanSnap SV600 – een nieuwe kijk op scanprestaties

Curved page correction

Fujitsu’s 'one touch' overheadscanner biedt uw bedrijf multifunctionele veelzijdigheid met digitale efficiency. Scan elk type document van een vlak vel papier tot gebonden boekwerken tot formaat A3. Bij gebonden documenten corrigeert de SV600 tot 30 mm diepte automatisch de vervorming van gebogen pagina's. Contactvrij scannen beschermt kwetsbare documenten en de VI-technologie zorgt voor hoogwaardige, perfect leesbare resultaten.

SV600 Overhead


De meest veelzijdige scanner ter wereld.

Met de ScanSnap SV600 kunt u uw aandacht op uw kerntaken gericht houden, kunt u alle soorten documenten met een druk op een knop beheren en bespaart u ruimte. U heeft nu nog maar één desktopscanner nodig voor al uw documenten: gebonden rapporten, tijdschriften en krantenknipsels. Het contactvrije scannen tot A3-formaat is ideaal voor delicate manuscripten, foto's of andere waardevolle items.

De SV600 is een unieke overheadscanner. Zijn lineaire sensortechnologie met front-to-back scanbeweging zorgt ervoor dat het hele beeld in focus blijft. Zelfs aan de randen zijn de scanresultaten van hoog niveau.

SV600 Page Turner


Digitaliseer alles eenvoudig en efficiënt

De multi-cropping mogelijkheid stelt u in staat om in één scan een groot aantal documenten in te scannen, de witruimte ervan aan te passen (croppen) en ze op te slaan in hetzelfde bestand. De functies 'paginaomkering' en 'getimed scannen' stellen de gebruikers in staat om continu te scannen zonder te stoppen om aanpassingen te verrichten voor verschillende documentformaten.

SV600 LED lamp


Een concurrerend perspectief op scannen

De VI-technologie combineert de prestaties van flatbedscanners, overheadscanner van het cameratype en intelligente apparatuur in één enkele compacte scanner om unieke gebruiksmogelijkheden en een hoge beeldkwaliteit te realiseren.
De bewegende overheadeenheid houdt alles scherp in beeld met behulp van een lens met grote velddiepte die voor een breed autofocusbereik zorgt, alsmede een lineaire CCD-beeldsensor. Het sterk gebundelde 'High Directivity' LED-licht garandeert een consistente helderheid zonder interferentie van omringende oppervlakken. Kortom: de SV600 minimaliseert moeiteloos oneffenheden in de beeldkwaliteit en genereert zelfs bij scans op enige afstand een gelijkmatig beeld.
Bij het scannen van gebonden rapporten en boeken scant, corrigeert en digitaliseert het all-in-one systeem naarmate u de pagina's omkeert en het herkent bovendien de oriëntatie. Met één van de functies van de meegeleverde Rack2-Filer Smart-software kunnen gedigitaliseerde rapporten vervolgens worden gelezen door de pagina's om te bladeren - net zoals u een papieren rapport, handleiding of boek leest.


Snel en eenvoudig, eenvoudig en snel

Het beheer en gebruik van gedigitaliseerde documenten is nog nooit efficiënter, flexibeler en nuttiger geweest. Zodra het 'Snelle menu' ingesteld is, kan het automatische een breed scala van 'scannen naar' doelmappen weergeven, ongeacht of het om applicaties op computers of in de Cloud gaat. Voor kleine bedrijven kan het documentbeheer nauwelijks eenvoudiger zijn.

ScanSnap sv600 Software Quickmenu PC


Korte opstartduur en hoge scansnelheid in een compact apparaat

Gezien het feit dat de scanner in slechts drie seconden opstart en scanklaar is en binnen nog eens drie seconden een A3-document kan scannen, kunnen in een mum van tijd grote 600 dpi-afbeeldingen in kleur gedigitaliseerd worden.

Space-Saving Scanner

Klein maar taai

De SV600 is ongelooflijk robuust en stabiel. Hij is compact genoeg om efficiënt gebruik te maken van uw werkruimte zonder hinderlijk te zijn bij uw dagelijkse routines, als hij niet in gebruik is.


Goed georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk

Rack2 Filer & Magic Desktop

De SV600 wordt geleverd met de Rack2-Filer Smart en Magic Desktop-software waarmee u uw materialen snel en soepel kunt inscannen, organiseren en lezen. Zij maken het gebruik van de SV600 tot een vertrouwde en prettige ervaring. Rack2-Filer Smart is een scan- en weergave-applicatie die een ultra-intuïtieve boekenkast- en binderinterface omvat.

Magic Desktop stelt u in staat om scans van ScanSnap en memo's en beelden van mobiele apparaten te organiseren.


De contactvrije scanner die u meer voeling met uw bedrijf geeft

Of het nu om een onderneming of een MKB-bedrijf gaat - zie hoe elk bedrijf efficiënter kan werken met de contactvrij overheadscanner SV600.


FILM

 

 

 


SOFTWARE

 

Wordt geleverd met Adobe® Acrobat® Standard

Creëer en deel op betrouwbare wijze PDF-documenten. Combineer bestanden van meerdere applicatie in één enkel PDF-bestand. Creëer gemakkelijk in te vullen PDF-formulieren om data elektronisch te verzamelen en elementaire documentbeveiligingsfuncties toe te passen.


ScanSnap Organizer V5.1 voor de PC en ScanSnap Organizer Preview voor de Mac

Houd al uw scans goed georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk met ScanSnap Organizer. Bekijk en bewerk scans, creëer archiefkasten, verricht zoekopdrachten en nog veel meer.


CardMinder™ voor de PC en Mac

Met CardMinder™ V5.0 zijn toevoeging en beheer van contactinformatie een fluitje van een cent. Leg het visitekaartje in de scanner en druk op de knop. CardMinder™ legt het visitekaartje vast en plaatst de informatie in bewerkbare velden. Kaartje in een vreemde taal? Geen probleem. CardMinder™ herkent 8 verschillende talen en kan exporteren naar Outlook, Excel en andere applicaties voor het beheer van contacten.


ABBYY FineReader voor ScanSnap™ voor de PC en Mac

Deze populaire OCR-software (optische karakterherkenning) stelt u in staat om documenten met drukletters rechtstreeks naar Microsoft® Word, Excel® en PowerPoint® te scannen.

Evernote


Evernote voor de PC en Mac

SharePoint


Scannen naar Microsoft SharePoint® voor de PC

Rack2 Filer & Magic Desktop


Rack2-Filer Smart / Magic Desktop voor de PC

Stelt u in staat om uw digitale gegevens te beheren via intuïtieve en gebruikersvriendelijke interfaces. Om uw digitale bestanden overal eenvoudig te kunnen scannen, bewerken, verspreiden en openen.

 


SPECIFICATIES

 

Algemene technische specificaties

Scannertype

Overheadsysteem; enkelzijdig scannen

Scanmodi

Kleur / grijstinten / monochroom / automatische detectie

Beeldsensor

Lensreductie-optiek / kleuren-CCD x 1

Lichtbron

Witte LED en lensverlichting x 2

Optische resolutie

Horizontaal scannen: 285 tot 218 dpi / verticaal scannen: 283 tot 152 dpi

Scansnelheid (1)

(A3 liggend)
Automodus Betere of beste modus: 3 seconden per pagina
Normale modus Kleur / grijstinten: 150 dpi, monochroom: 300 dpi 3 seconden / pag.
Betere modus Kleur / grijstinten: 200 dpi, monochroom: 400 dpi 3 seconden / pag.
Beste modus Kleur / grijstinten: 300 dpi, monochroom: 600 dpi 3 seconden / pag.
Uitstekende modus Kleur / grijstinten: 600 dpi, monochroom: 1200 dpi 3 seconden / pag.

Scanbereik

Normale modus Herkent automatisch het documentformaat, A3(liggend), A4(liggend), A5(liggend), A6(liggend), B4(liggend), B5(liggend), B6(liggend), postkaart, visitekaartje, dubbele brief (liggend), brief, legal (liggend) en Speciale maat
(max: 432 x 300 mm, min: 25.4 x 25.4 mm) / 30 mm of minder

Interface

USB 2.0/(USB3.0- en USB 1.1-compatibel); connector B-type

Stuurprogramma

ScanSnap-specifiek stuurprogramma (ondersteunt niet TWAIN / ISIS™)

Meegeleverde items

ScanSnap SV600-scanner, Beknopte handleiding en veiligheidsaanwijzingen, AC-netkabel (varieert per land), netadapter, USB-kabel, background-pad, installatie-DVD-ROM, Adobe Acrobat DVD-ROM, Rack2-Filer Smart met Magic Desktop DVD-ROM, extenders x 2

Voedingsvereisten

AC-adapter AC 100V tot 240V, 50 / 60 Hz

Stroomverbruik

Bedrijf: 20W of minder
Stand-by modus: 0.4W of minder

Omgevingsfactoren

Temperatuur 41°F tot 95°F (5°C tot 35°C)

Relatieve luchtvochtigheid

20 tot 80% (niet-condenserend)

Afmetingen

(B x D x H)
210 x 156 x 383 mm

Apparaatgewicht

3,0 kg

Naleving milieuvoorschriften

ENERGY STAR®-conform / RoHS / Ecodesign

Compatibiliteit

Windows 8/7/Vista/XP

1 Scansnelheden kunnen variëren als gevolg van de gebruikte systeemomgeving.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: